Facebook iletileşme bölümündeki ‘Görüldü’ nasıl kaldırılır?

Facebook iletileşme bölümündeki ‘Görüldü’ nasıl kaldırılır?

Facebook’ta iletileşirken artık gördüğünüzü görmeyecekler!

Bildiğiniz gibi belli bir müddettir Facebook. Sohbet bölümünde yaptığı bir uygulama ile yazan kişinin karşıdakinin yazdığı iletisi görüp görmediğini gösteren ” görüldü” şeklinde bir bildirim görüyordu. Ancak bu uygulama can sıkıcı olabiliyor. Zira o anda görseniz dahi yazmaya müsait olmayabilir yada o kişiye cevaplamak isteyebilirsiniz. Ancak karşıdaki iletisi gördüğünüzü bildiği için yanıt bekleyecek vermeyince yanlış anlayıp kırılacak diye zorunlu olarak cevaplamak zorunda kalıyorsunuz. Görmedim demek gibi bir bahtınızda kalmıyor.
Peki karşı tarafa mesajlan bu onay bildirimini kaldırmak ister misiniz? Artık küçük bir eklenti ile bu olası.

1368415200 goruldu1 300x224 Facebook iletileşme bölümündeki Görüldü nasıl kaldırılır?

“Görüldü” fonksiyonu Facebook’un chat servisine de entegre edildiğinden beri iletiler yanıtsız kalmıyordu. Ancak herkes bunu istemiyor. FB Unseen ismindeki eklenti ise bu bildirimi kaldırmanıza yardımcı oluyor. Eklenti Google Chrome için geliştirilmiş ve eklentiyi kurduktan sonra Ayarlar > Uzantılar sayfasına gittikçe, “Block the seen feature of the chat” maddesini işaretlemeniz yeterli olacak. Böylelikle artık chat esnasında gelen iletileri okusanız bile karşı tarafa “Görüldü” onayı gitmeyecek
.

 


Yazılıma olan tutkusu için Trakya Üniversitesi - Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri öğrencisi olarak öğrenimine davam ediyor.

Yazıyı Paylaş

Related Articles

Yorum Yaz


altı − = 1

© 2014 Onur Arslan Blog. Tüm Hakları Saklıdır. · RSS Yazıları · RSS Yorumları